Kavani u Sitiju, Džeko u Napoliju?

S obzirom da će Napoli teško da zadrži Urugvajca još jednu sezonu, a da se o odlasku Džeka iz Sitija priča već mesecima, ovi pregovori predstavljaju logičan korak.

"Juče (ponedeljak) sam bio u Londonu sa generalnim direktorom Andreom Kjavelijem i Biđonom iz prostog razloga, zbog priprema za premijeru filma o Stivu Džobsu (De Laurentis je i filmski producent, prim. aut). Ipak, rekao sam Biđonu: ''Idi u Siti i pokušaj da se dogovoriš za Džeka, a videćemo šta su oni spremni da urade za Kavanija", istakao je De Laurentis koji je usput demantovao da je bio u Londonu zbog Rafaela Benitesa, potencijalnog kandidata za trenera.

"Nisam išao u London zbog Benitesa. Vi mi dovodite 15 trenera. Ko će biti novi trener? Ne radim takve stvari u žurbi. Pokušavam da shvatim ko će biti ljudi koji će me pratiti na sledećem putovanju", zaključio je De Laurentis.

Kavani je u protekloj sezoni na 43 utakmice postigao 38 golova (28 u Seriji A), dok je Džeko na 43 dao 15 za Siti, iako je bio tek treći izbor u napadu.

Izvor: b92

Pogledajte još