BG: Četvoro povređeno u teškom udesu

Muškarac star oko 25 godina zadobio je prelom butne kosti, razderotinu glave i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara oko 29 godina je zadobila otvoren prelom potkolenice i prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Druga ženska osoba stara 17 godina zadobila je povredu glave, razderotinu obrve, i prevezena je,posle reanimacije, na neurohirurgu Urgentnog centra, kazala je Macura.

Muškarac star 30 godina zadobio je povredu glave, potres mozga i prevezen je neurohirurgu u Urgentni centar, rekla je Macura.

Macura je dodala da se nesreća dogodila na Novom obrenovačkom putu, kod skretanja za Železnik.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23.30 časova na uglu ulica Marka Pola i Vespučijeve na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, povređeno je pet osoba, izjavila je Tanjugu Macura.

Muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu ramena, drugi muškarac star 18 godina zadobio je povredu istezanje vrata, a muška osoba stara 30 godina povredu glave, rekla je Macura.

Muškarac star 21 godinu zadobio je povredu glave, a ženska osoba stara oko 40 godina povredu grudnog koša, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

(Izvor: Tanjug, B92, Blic)

Pogledajte još