Pogledajte najoriginalniju pozivnicu za svadbu! (VIDEO)

Duško i Jovanka Oljača iz Vukovara zauvijek će pamtiti 12. maj kada su se venčali, a da svadbu zapamte i njihovi gosti čak i pre same svečanosti, pobrinuli su se videosnimkom koji su sada objavili i na Jutjubu.

U maniru holivudskog blokbastera, Duško i Jovanka snimili su videopozivnicu za svadbeno slavlje. Kratak film sadrži sve najznačajnije trenutke njihovog života, od rođenja, upoznavanja pa i prosidbe koja je isto bila filmska.

Na ideju je došla supruga i to nekoliko dana nakon što sam je zaprosio. I to je bilo iznenađenje“, ispričao je Duško Oljača, gitarista iz Vukovara, „Večernjem listu“ kako je zaprosio pedagoga Jovanku.

Prosidbu je, kaže, planirao tri meseca i snimio film u trajanju od sedam minuta.

Prijatelji su pustili taj moj film na veliki zidni TV pred 40-ak ljudi, a ja sam čekao ispred lokala da dođe zadnja scena filma na koju ja upadam i nakon toga, kad smo počeli planirati svadbu i pričati o pozivnicama, supruga mi kaže ovim rečima: "Zašto ne bi probao napraviti pozivnicu u stilu videa kao što je prosidba?". I meni se, naravno, svidela ideja i idućih mesec i po doslovno sam proveo zatvoren u kući smišljajući što i kako. Uz njenu pomoć ideje su se počele rađati i deo po deo sve se sklopilo“, ispričao je Duško kako je nastala pozivnica koja je izazvala oduševljenje kod svakog od 250 svatova.


Izvor: Večernji list

Pogledajte još