Horoskop i izvinjenja: Strelac oprašta lako, Ribe i Rakovi zameraju, Ovan pada na kajanje

Ovan "pada" na kajanje, lako se izvini

Pripadnici ovog znaka lako se uvrede, ali i brzo opraštaju. Ako je uvreda velika, najčešće neće nekoliko dana hteti da razgovaraju s vama. Međutim, ceniće ako im pristupite iskreno i s kajanjem. S druge strane, Ovnovi nemaju problema s izvinjavanjem, pa će lako priznati da su pogrešili i to nemaju nameru da ponove. Slatkorečivi su ali i očekuju da druga strana brzo prihvatiti izvinjenje.

Teško je odgonetnuti šta Bik misli

Pripadnici ovog znaka deluju prilično misteriozno, jer vole da se svađaju bez nekog posebnog razloga. Ponekad će odbijati izvinjenja i u tome biti poprilično okrutni, ali će popustiti ako ih podsetite koliko i zašto vam znače. Bikova reč mora biti poslednja, ali ako oni nešto zgreše, neće se iskupiti standardnim izvinjenjem, već poljupcima, nežnostima i poklonima, piše 24sata.hr.

Blizanci lako planu, ali žele brzo sve da izglade

Pripadnici ovog znaka lako opraštaju jer ne vole dugo biti u napetim odnosima. Čim im kažete da vam je žao i da vam nedostaju, Blizanci neće videti smisao u tome da se i dalje ljute, koliko god ih vi prethodno uvredili. Većinu svađa u kojima su oni krivci započnu jer ne mogu kontrolisati svoj jezik, pa nenamerno vređaju bliske ljude. Ako se izvinjavaju, u tome su vrlo originalni i teško se dugo na njih ljutiti.

Rak dugo pamti i zamera, a u izvinjenjima je uporan

Pripadnici ovog znaka poznati su po tome što dugo pamte ako ih je neko povredio, a često će smišljati i osvete. Najbolji način da vam oproste je iskren, iscrpan i dug razgovor ili pismo u kojem ćete detaljno objasniti da vam je (i zbog čega) žao. Ako oni nešto pogreše, biće toliko uporni i neće prestati da vas gnjave sve dok ne prihvatite njihovo izvinjenje.

Lav se povlači nakon što uvredi, a iskupljuje se laskanjem

Pripadnici ovog znaka najčešće se iznenade kad shvate da su druge povredili svojim ponašanjem, pa se zbog toga povlače, izbegavaju razgovor i nadaju kako će situacija proći sama od sebe. Ne očekujte česta izvinjenja od Lavova, jer im je to udar na ego, ali naposletku će ipak priznati da su pogrešili ako ih suočite s dokazima. Ako uvredite Lavove, najbolje je tome ne pridavati preveliku pažnju ili se šaliti na svoj račun, pa će oni to brzo zaboraviti.

Devica se vodi logikom, a kod izvinjenja očekuje argumente

Pripadnici ovog znaka mogu biti dosta tvrdoglavi, pa čak i osvetoljubivi. Najbolji način da im se izvinite ako ste pogrešili je da priznate čak i najmanju grešku i kažete da shvatate da su oni u potpunosti u pravu. Ako pak oni pogreše, neće im biti problem izviniti se, no pritom će koristiti brojna opravdanja tako da ćete na kraju opet imati utisak da nisu mnogo pogrešili.

Vaga voli dramatična izvinjenja, a ne uviđa svoje greške

Pripadnici ovog znaka prilično su tašti i skloni dramatizovanju, pa ako ih povredite moraćete se grandioznim gestovima iskupiti i osvojiti njihovu naklonost. Njihova omiljena psihološka taktika u svađi je odbijanje razgovora, no i dalje očekuju od vas da pokušate doći do njih. Ako Vage pogreše, najčešće neće shvatiti u čemu je problem sve dok im to ne nacrtate tako da se mogu zamisliti u vašoj poziciji. Njihova izvinjenja nisu konkretna, ali pokazuju dobru volju.

Škorpije su osvetnički raspoložene, a izvinjavaju se taktički

Pripadnici ovog znaka smatraju da je njihova misija da isteraju pravdu, a sposobni su ljutiti se mesecima dok ne popuste i prihvate izvinjenje. Zbog velike uvrede okončaće i duboke odnose, ali dobra je stvar što se ne vređaju tako lako. Ako oni pogreše, izvinjenje će vam ponuditi tako da niko ne čuje, ali pre vas omekšati svojim nežnim pristupom.

Strelac je majstor opraštanja

Prema Zodijaku, pripadnici ovog znaka najviše su skloni opraštanju jer su sposobni uvideti zbog čega je uopšte došlo do te situacije i u tome pronaći deo svoje krivice. Ipak, nemojte to zloupotrebiti jer će izbegavati ljude zbog kojih se moraju stalno preispitivati. Ako oni pogreše, tada očekujte šarmantna izvinjenja.

Jarcu se treba izvinjavati u fazama

Pripadnici ovog tvrdoglavog znaka ne opraštaju tako lako, a sposobni su učiniti sve da shvatite koliko ste ih povredili. Zahtevaće od vas sve razloge i moguća objašnjenja za vaše ponašanje, a tek ako shvate zašto ste nešto napravili, moći će da oproste, ali ne i zaborave. Sami nemaju problema s izvinjavanjem, jer sebi zameraju čim nekoga povrede.

Vodolija ne zna da se izvini, a i teško oprašta

Pripadnici ovog znaka nisu poznati po praštanju, jer sebe doživljavaju kao moralne vertikale. Ponekad će i odglumiti da su oprostili tek toliko da ih ne zamarate raspravama, a ustvari opraštaju tek ako vide da ste u potpunosti shvatili grešku. Pošto imaju poprilično velik ego, čak i ako su nisu u pravu neće se puno izvinjavati, već će snuždenim stavom očekivati da ih prihvatite.

Ribe dugo zameraju

Kod svake vrste rasprava Ribe se vode intuicijom, pa vam ponekad iz neshvatljivih razloga neće oprostiti manji propust i dugo se ljutiti. Ako oni pogreše, tada njihovo izvinjenje sadrži patnju i dozu dramatičnosti, puno velikih reči, poljubaca i zagrljaja.

(Izvor: 24sata.hr)

Pogledajte još