Radonjić: Pobedom da osiguramo drugo mesto u ligi

"Očekuje nas težak meč, ali naš cilj je da pobedimo i overimo drugo mesto. Imamo određenih kadrovskih problema sa povređenim i rovitim igračima, a nezivestan je i nastup kapitena Igora Rakočevića. Ko će biti u sastavu ekipe za duel sa Vojvodinom odredićemo na dan utakmice", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde sutra u poslednjem kolu Superlige Srbije igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Centar crveno-belih Raško Katić rekao je da ekipa želi da nastavi niz pobeda i podigne formu pred početak plej-ofa.

"Vojvodina ima veoma dobar sastav. Cele sezone pružali su veoma dobre partije i zasluženo su izborili plasman u plej-of i Jadransku ligu. U prošlom meču u Pioniru su nas poprilično namučili, pa ćemo morati da pružimo maksimum kako bismo pobedili. Želimo da nastavimo niz pobeda i da dodatno podižemo formu pred početak plej-ofa", rekao je Katić.

Katić je rekao i da je njegova ekipa u poslednje vreme podigla nivo igre u odbrani i da je to "najbolji put do uspeha". Dodao je da će Zvezda motivisano ući u duel sa Novosađanima.

"Rezultati Novosađana ove sezone zaslužuju poštovanje zato nam neće nedostajati motiva. Želimo da pobedom okončamo ligaški deo takmičenja i sačuvamo drugu poziciju koja će nam obezbediti prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa", rekao je Katić.

Zvezda je druga na tabeli sa 10 pobeda i tri poraza, dok Vojvodina na četvrtom mestu ima dva trijumfa manje.

Beta

Pogledajte još