Crvena zvezda potpuno renovira tim

Svođenje računa izgleda ovako: ugovori na kraju sezone ističu Nikoli Mikiću, Mendešu Kaduu, Stevanu Reljiću i Nikoli Petkoviću, dok ugovor o pozajmici ističe Luisu Garidu. Male su šanse da će bilo ko od ove petorice i naredne godine nositi crveno-beli dres, pogotovo jer Mikić i Kadu još uvek nisu odgovorili na ponudu za novi ugovor.

Naredne sezone u klubu neće biti ni Nikola Maksimović, koji je odavno prodat investicionom fondu Pinija Zahavija, potom Jovan Krneta i Natanijel Asamoa.

Uz dobru ponudu, iz kluba mogu da odu Luka Milivojević, Ognjen Mudrinski, Srđan Mijailović, Boban Bajković, Nenad Milijaš, Filip Kasalica i Filip Mladenović.

Kako trenutno stoje stvari, Zvezdu bi u narednoj sezoni trebali da vode Uroš Spajić, Aleksandar Pantić, Vukan Savićević, Ognjen Ožegović, Luka Milunović, Marko Vešović i Stefan Mihajlović, kao i Darko Lazović, koga prethodno očekuje duža pauza zbog teške povrede ligamenata.

Očekuje se i da veći broj igrača iz mlađih kategorija bude priključen prvom timu. Tu se pre svega misli na momke koji će biti u konkurenciji za meč poslednjeg kola protiv Vojvodine Jović, Stojanović, Brajović, Grujić, Grčić, Jakšić, Stojković, Čikić, Lazić, Karaklajić.

S obzirom da je Zvezda u besparici i da "visi" izlazak u Evropu, pitanje je ko bi mogao naredne sezone da pojača redove kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još