Zašto te ne predstavlja kao svoju devojku!?

Već ima devojku

Možda zvuči smešno, ali ako ga često ne možeš dobiti na telefon i ne deluje baš previše zainteresovano, možda u njegovom životu već postoji neko koga naziva devojkom.

Muškarci su komplikovana bića, a ako ti nije jasno i glasno rekao da ste u vezi, možda zapravo i niste.

Ne zanimaš ga

Seks je jedno, veza nešto sasvim drugo, pogotovu kada su muškarci u pitanju. To ne znači da mu se ne sviđaš, ali ako se viđate neko vreme a on te ne naziva svojom devojkom, možda mu jednostavno ne deluješ kao materijal za devojku.

Ako je tako, možeš se truditi koliko hoćeš, ali teško ćeš uspeti.

Prepao se

Možda je tek izašao iz duge veze, a možda jednostavno ima strah od vezivanja pa izbegava formulaciju u kojoj jasno daje do znanja da ste zajedno.

Neki muškarci se toliko boje obaveza da će radije prećutati deo u kojem se jasno definiše odnos, i uživati u uverenju da su slobodni, kada to stvarno nisu.

Misli da je igrač

Pred prijateljima ima određenu reputaciju koju ne želi da uništi, pa će radije glumiti da si mu samo još jedna u nizu nego priznati da mu je stalo.

Ako je uveren da je igrač, neće hteti da se odrekne te titule, pa će možda raditi i nelogične stvari, poput flertovanja sa drugim ženama iako zna da mu je stalo do tebe.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još