Dejvid Geta 13. jula na Egzitu (VIDEO)

Dobitnik dva gremija, višestruki titular prestižne nagrade "najbolji svetski DJ", čovek čiji hitovi imaju više od milijarde onlajn pregleda, prirediće spektakl koji će se dugo prepričavati.

"Njegovu ovogodišnju turneju prati do sada neviđena audio i vizuelna produkcija, zbog koje će Dens arena doživeti pravu r:evoluciju. Očekuje nas eksplozija pozitivne energije koja se nikako ne sme propustiti", izjavila je Karen Jang, programski direktor Dens arene.

"Nastupi na Egzitovoj tvrđavi su poseban doživljaj. Srpska publika mi je uvek davala mnogo ljubavi i poručujem im da se spreme za šou kakav do sada nisu iskusili“, izjavio je Geta

Francuski umetnik pružiće publici festivala nezaboravan šou koristeći svaki trik - od pumpajućih tehno ritmova do vrtoglavog elektro zvuka, i naravno, velikih hitova koje je ostvario u saradnji sa najvećim imenima današnjice.

Sa hit singlovima poput "When Love Takes Over", "One Love", "The World is Mine","Turn me on" i na desetine drugih, ostaće zabeležen kao jedan od najuspešnijih producenata svih vremena.

Akcija "4 = 5" je još u toku.

Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Egzit festival sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara i može se kupiti na www.gigstix.com, na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Zemunu i Novoj i Staroj Pazovi, kao i u Corner Shop-ovima širom Srbije.

Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada mogu da se informišu slanjem mejla na adresu tix@gigstix.com.

Pogledajte još