Todorić: Smena Bojića demonstracija sile!

"U ovakvoj konstelaciji snaga, (Crvena) Zvezda vuče tri glasa, imaju mašineriju i sada su želi to da demonstriraju. Ipak je trebalo pokazati malo dostojanstva i gospodstva i sačekati kraj plej-ofa, pa raditi nešto ako žele nešto da rade...Naši konkurenti su pokazali silu i moć, ali sila i moć traju neko vreme, a ne večno", rekao je Todorić agenciji Beta.

Predsedništvo lige smenilo je danas direktora Predraga Bojića na predlog Crvene zvezde. Za smenu su glasali Zvezda, Vojvodina, FMP i novi vršilac dužnosti Darko Jovičić, koji je predstavnik klubova kao predsednik njihovog udruženja. Partizan je bio protiv, a Radnički nije imao pravo glasa.

"Najveće licemerje pokazao je predsednik udruženja klubova. Njemu se očigledno sviđa da bude u ulozi predsednika duži vremenski period i verovatno je to bio kompromis da se prikloni na tu stranu", rekao je Todorić.

Predstavnici Partizana nekoliko puta su javno kritikovali Bojića, a u jednom trenutku su i demonstrativno povukli svog predstavnika iz predsedništva.

"Partizan se nije uvek slagao sa odlukama Bojića, čak smo i javno povukli člana predsedništva pre mesec dana, ali bez obzira na to, smatramo da ovo nije način na koji treba raditi stvari. Nije gospodski", rekao je Todorić.

Beta

Pogledajte još