Devojke iz Zvečanske na maturskoj večeri u haljinama popularnih pevačica (FOTO)

Redakcija Naših novina pokrenula je humanitarnu akciju kojoj su se poznate i uspešne zvezde domaće scene rado odazvale i poklonile elegantne haljine kako bi devojke iz Zvečanske ulice blistale na proslavi maturske večeri. Pevačice Goca Tržan, Rada Manojlović, Darija Stanojević, voditeljka Ana Pendić i supruga fudbalera Nikole Lazetića Sonja Lazetić udružile su snage i pokazale humanost na delu.

Naime, s obzirom na to da je u jeku sezona maturskih proslava, redakcija Naših novina pokrenula je humanitarnu akciju kojoj su se poznate dame rado odazvale i poklonile haljine za devojke iz Zvečanske ulice. Uspešne žene su zajedno sa urednikom Naših novina Nemanjom Pajićem, i novinarkama Ljiljanom Stanišić i Biljanom Radulović poklonile novopečenim maturantkinjama elegantne haljine kako bi devojke zablistale na svečanoj dodeli diploma povodom završetka srednje škole.

Tom prilikom u prostorijama doma za srednjoškolce i studente okupile su se buduće studentkinje i sa velikim žarom preuzele pažljivo odabrane poklone.

Sa druge strane, Rada, Goca, Darija, Sonja i Ana nisu krile oduševljenje dok su uručivale poklone zbog dobrog dela koje su juče učinile.

“Ovom lepom akcijom prisetila sam se perioda kada sam završavala srednju školu. Ganula me je njihova životna priča jer, nažalost, nemaju svi tu sreću da diplomiraju okruženi ljubavlju svojih najmilijih” – rekla je Rada Manojlović, na čije reči se nadovezuje i Darija – “Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna što ste pokrenuli ovu akciju, a što sam ja na taj način pomogla nekome kome je to u ovom trenutku preko potrebno. Dala sam svoju haljinu iz snova, a sada se nadam se da će i devojka koja je bude ponela te večeri blistati u njoj i da će joj biti draga bar približno kao što je meni bila svojevremeno.”

Apel za pomoć Voditeljka emisije “Paparaco lova” Ana Pendić apeluje da se nastavi akcija pomoći domu u Zvečanskoj ulici.

“Za razliku od ostalih domova u kojima su smeštena deca, ovde se ipak radi o osnovcima i srednjoškolcima koji se nalaze u trenutno jakom osetljivom periodu. Njima je pomoć neophodna jer i oni žele da poput svojih vršnjaka vode računa o sebi. Akcija za maturante je odlična i svako ko želi može ubuduće da pomogne i u vidu osnovnih životnih potrepština: sijalica, peškira, posteljine i svega onog što je neophodno za normalan život.”
– tvrdi Ana.