Lea Dobričić u finalu takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici!

Učesnike očekuje još izazova, kao i intenzivne muzičke radionice sa svetskim DJ zvezdama i zabava na događaju International Music Summit. Troje pobednika dobiće neverovatnu priliku da celog leta nastupaju kao DJ rezidenti u čuvenim klubovima Cafe Mambo, Sankeys i Privilege.

"Bila sam pod toliko jakim utiscima, da uopšte nisam imala tremu! Skoncentrisala sam se na moj DJ set i uspelo je. Ovo je zaista neponovljivo iskustvo i trudiću se da se što bolje pripremim za veliko finale", izjavila je naša predstavnica.
(old_image)
Seriju muzičkih radionica vode superstarovi Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler. Finalisti će imati i ekskluzivnu priliku da upoznaju ključna imena muzičke industrije, prisustvuju predavanjima o tehnologiji i muzičkom biznisu, kao i da iskuse nezaboravni klabing Ibice zbog kog je ona poznata kao epicentar elektronike. Završna faza obuhvatiće nastupe pred menadžerima klubova u kojima će se realizovati rezidentura, a za troje najboljih, ostvarenje sna startuje 3. juna, kada počinju njihovi letnji DJ angažmani.

Drugo po redu internacionalno Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici počelo je 28. januara. U prvoj rundi, bilo je potrebno dostaviti DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, a u drugoj, učesnici su se takmičili na finalnoj „Mix Off“ žurci u novosadskom klubu Fabrika. Lea Dobričić pobedila je u drugom krugu u kom je, svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju ispunivši kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija.

Pogledajte još