Srbija u pokretu: Beogradski IGNITE po 20. put

Ignite predstavlja deo globalnog pokreta držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Kao pokret, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine i od tada je, za veoma kratko vreme, postao internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta.

Prezenteri izlažu svoje ideje na duhovit i inspirtativan način uz pomoć slikovitih slajdova. Slajdovi se smenjuju na 20 sekundi bez kontrole prezentera, a prezenteri imaju za cilj da motivišu publiku i pokrenu je na akciju. Do sada su nas učesnici ubedili da trčimo na maratonu, da se hranimo zdravo, da tvitujemo i da se društveno angažujemo.

Na dvadesetom jubilarnom IGNITE govoriće Dubravka Marković, Predrag Stakić, Milena Milićević i još uspešnih ljudi, koji će da otkriju šta je to što ih pokreće, što im je blisko i što vole.

Dođite da čujete šta novinarka Radio Beograda, dizajner logoa za ljudska prava, alumnistkinja Kembridža imaju da kažu na temu „Mojih dvadeset...”

Dođite da se družimo zajedno - obećavamo dobru zabavu i sjajne mlade inspirativne ljude u opuštenom prostoru i prolećnoj atmosferi. 🙂

Ponesite dobro raspoloženje i vidimo se u sredu, 29. maja u Lava baru - Kneza Miloša 77, odmah pored kanadske ambasade, sa početkom u 20h!

Pogledajte još