Ubio se vlasnik Intermezzo kafe?

On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Erić se nalazio za volanom svog "ford fokusa" novosadskih tablica kada je izgubio kontrolu nad automobilom koji se zatim zakucao u jednu bankinu, pa se okrenuo i probio u drugu bankinu nekih 50 metara dalje u smeru ka Nišu.

U automobilu nije bilo putnika. Okolnosti pod kojima je došlo do nezgode za sada nisu poznate, a ekipe Hitne pomoći i saobraćajna policija trenutno su na licu mesta. Na uviđaj je stigla i beogradska kriminalistička policija koja je preuzela istragu zbog indicija da je u pitanju sumnjiva smrt.

Na automobilu su vidljiva oštećenja za koja se pretpostavlja da nisu nastala usled udarca u ogradu, dok su i na Erićevoj glavi uočljive neobične povrede za saobraćajnu nesreću.

Kako B92 nezvanično saznaje, Erić je imao prostrelnu ranu na glavi, a u automobilu kojim je upravljao je pronađen pištolj registrovan na njegovo ime.

Policija do sada nije izdala zvanično saopštenje, ali kako saznaje B92, sumnja se da je reč o samoubistvu.

Prema rečima očevica, Erićev automobil je velikom brzinom išao u smeru ka Nišu i nešto pre skretanja za Umčare izgubio kontrolu i udario u stubić bankine. Udarac je bio toliko jak da je "forda" rotirao za 180 stepeni i prednjim delom se zakucao u drugu bankinu.

(Izvor: B92, Blic )

Pogledajte još