Škundrić: Licenca za sedam do osam dana, podrška Sa Pintuu!

"Mislim da će pitanje licence biti rešeno za sedam do osam dana", rekao je Škundrić novinarima posle sednice Upravnog odbora koja je trajala oko četiri sata.

Kako se navodi u saopštenju UO "nastavlja sa radom i naporima u cilju rešavanja svih nasleđenih problema, koji stoje na putu Zvezdinog učešću u evropskom takmičenju uz optimizam da će 'crveno-beli' uspešno okončati ovaj problem."

Sastanku je prisustvovao i trener Zvezde Rikardo Sa Pintu koji je rekao da ima podršku uprave za svoj rad.

"Sastanak je protekao normalno, razgovarali smo o prethodnom periodu koji sam proveo ovde, kao i o pripremama za narednu sezonu. Sutra moram da otputujem u Portugal, a o svemu ostalom ćemo pričati kada se budem vratio", rekao je Sa Pintu i dodao da ima podršku uprave kluba.

Zvezda je zvanično saopštila da je izveštaj trenera Sa Pintua "jednoglasno usvojen".

Članovi UO usvojili su i predlog sportskog direktora Zorana Stojadinovića i Sportske komisije za potpisivanje novih stipendiskih i profesionalnih ugovora "sa talentovanom Zvezdinom decom".

Na današnoj sednici UO raspravljalo se o licenciranju kluba za narednu sezonu, kao i o budućnosti kluba, dok nije bilo reči o statusu Stojadinovića.

Sportski direktor je prostorije kluba napustio među prvima i nije želeo da komentariše svoj status.

Žalba za komisije Fudbaskog saveza Srbije rekla je da će sledeće nedleje razmotriti da li Zvezda, Vojvodina i Jagodina ispunjavaju uslove da idu u Evropu, odnosno da li su vratili dugove i ispunili infrastrukturne zahteve.

Beta

Pogledajte još