Auto sleteo u jarak kod skretanja za Batajnicu

U udesu, koji se dogodio rano jutros u Bulevaru oslobođenja, muškarac star oko 57 godina, pešak, zadobio je hematom na glavi, povredu grudnog koša i pod sumnjom da ima prelom kuka prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Na Novosadskom autoputu jutros oko 6.20 časova u delu pre skretanja za Batajnicu automobil je sleteo u jarak, istakla je Macura. Prema njenim rečima, jedna osoba je verovatno sa lica mesta odvezena privatnim kolima sa povredom glave u KBC Zemun.

Devojčica uzrasta četiri godine je nešto posle 19 časova u Lovačkoj ulici u Surčinu zadobila povredu glave kada je pala sa bicikla i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura. Saobraćajni udes se dogodio i oko 23.30 časova u Ulici Kralja Radoslava, ali u njemu nije bilo povređenih, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 128 intervencija od kojih 27 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, rekla je Macura. Za protekla 24 sata Hitna pomoć je obavila 263 intervencije od kojih 86 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, a osobama sa kardiovaskularnim i cerebrovaskularnim tegobama da ne preteruju u fizičkim aktivnostima.

Izvor: Kurir

Pogledajte još