HOĆEMO BEJLA: Više od 127.000 navijača Reala želi Velšanina

Geret Bejl je u Markinoj anketi dobio skoro dvotrećinsku većinu (64,5 posto) ispred uglednih konkurenata Kavanija i Aguera. Iako su mu takmaci "pravi" napadači, njih je za mjesto novog golgetera Reala nadmoćno pobedilo levo krilo Totenhama sa ukupnih 127.233 glasova.

Ništa čudno, jer iako ne igra u napadu, Bejl je ove sezone za Totenhem dao 26 golova u svim takmičenjima, a dodao je i 15 asistencija.

Predsednik Florentino Perez sada bi morao poslušati glas naroda, koji se pridružio onom Zinedina Zidana. On mu je rekao kako je Bejl, nakon Mesija i Ronalda, treći najbolji igrač sveta i da ga mora platiti, koliko god Totenhem tražio, a to je oko 60 miliona eura.

lkaj Gundogan, vezni fudbaler Borusije koji je dao izjednačujući gol u finalu Lige šampiona, premoćno je pobedio ispred Vidala i Kondogbie za pojačanje veznog reda, sa 57,8 posto, ili 114 002 glasova. Turčin rođen u Nemačkoj posebno je oduševio Realove navijače sjajnom igrom u polufinalnim utakmicama Lige šampiona protiv Reala, a očekuje se da bi ga Borusija pustila za 25 miliona eura.

Izvor: index.hr

Pogledajte još