VIP ANKETA: Da li bi javne ličnosti radije išle na Cecin ili koncert JK?

Maja Nikolić: "Ako govorimo o vrsti muzike ne bih otišla ni na jedan koncert ali iz poštovanja prema Ceci koju znam sto godina i Jeleni koju takođe uvažavam - ići ću na oba."

Bojana Stojković: "Neću ići na pomenute koncerte samo zbog toga što mi ne prija mesto održavanja. Da su u Areni bila bih tamo svakako. Na Ušću se ne osećam komforno."

Boško Jakovljević: "Na koncerte idem samo u inostranstvu jer tamo zaista mogu da se opustim i uživam. Ovde bih morao da budem u VIP delu gde se nikada ne čuje dobro."

Suzana Mančić: Obe pevačice su jako interesantne ali ja generalno ne volim gužve tako da ću propustiti i jedan i drugi koncert. Rado ću pogledati ako bude bio snimak na televiziji i osloniti se na prepričavanja kolega."

Ava Karabatić: "U junu imam ispite, ne znam da li ću stići da dođem u Beograd ali bih svakako volela da vidim Jelenin koncert jer ona sledi vrhunske standarde i uvek ponudi nešto novo i drugačije."

Tanja Vojtehovski: "One su simpatične u tom svom ratu. Muzički sasvim različite. Jelena je marketinški mag i veoma uspešna u provociranju publike dok je Ceca osoba za dugom muzičkom karijerom isprepletenom sa interesantnim segmentima iz njenog života. Volim po nekoliko pesama i od jedne i od druge ali to nije dovoljno da bih išla na koncerte. Nije mi đir muzički."

M.N

Pogledajte još