POSLANICI UZVRATILI: Da li će JK tužiti Marijana Rističevića zbog izjave o kokainu?

Budući da je u emisiji "Granica" na televiziji Happy srpske poslanike nazvala "retardima koji sede u skupštinskim klupama", Jelena Karleuša sinoć je dočekala i odgovor iz Parlamenta.

Ekipa Kurira kontaktirala je nekoliko poslaničkih klubova a način na koji su političari odgovorili popularnoj pevačici, po količini i izboru pogrdnih reči, prevazilazi njenu poruku upućenu njima. Posebno, ako se uzme u obzir da JK pripada svetu zabave i estrade, dok su poslanička funkcija mnogo odgovornija i podrzumeva ozbiljnije predstavljanje u javnosti.

Dragan Šormaz (SNS) ocenio je da je Jelena "gora i od kafanske pevaljke" dok je šef poslaničke grupe PUPS izjavio - "Znam ko je, to je ona što se slika pored rafova sa cipelama!"

"Ako misli da će zbog ove njene izjave da pojeftini belo, grdno se vara. Ne mislim da su na estradi retardi i ako mislim da ona to jeste" - rekao je Marijan Rističević, poslanik SNS, aludirajući na "političke snage koje Karleuša predstavlja". Rističević navodi da takve kao što je Jelena "zakon reguliše" budući da, kako je rekao, pevačicu smatra mentalnim bolesnikom.

Iz Dinkićevog URS-a su se izjasnili da ne znaju ko je Karleuša, Slobodan Homen je, u ime DS-a, kratko rekao da je izlišno komentarisati Jelenine izjave dok se Dragan Marković Palma zarekao da nikada više neće progovoriti ni reč o pevačici koja ga je više puta počastila sočnim redovma u svojim kolumnama.

M.N

Pogledajte još