Muškarca sa brutalnim povredama grudnog koša više puta pregazili automobilima

Hitna pomoć, koja je poziv primila u 2 i 20, pronašla je nastradalog kraj puta sa, kako su rekli u dežurnoj ekipi, brutalnim povredama grudnog koša, kroz koji se videlo srce. Nesrećni muškarac je izdahnuo odmah nakon prijema u Urgentni centar.

„Kada je došla ekipa, videla je brutalan način povređivanja nepoznatim mehanizmom. Grudni koš muškarca bio je otvoren. On je vožen na odeljenje reanimacije Urgetnog centra, gde je i preminuo“, kazala je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, Dalibor A. nije ubijen, već je u pitanju saobraćajna nesreća: policija sumnja da je muškarca udario automobil, da bi nakon toga telo, koje je ostalo na putu, bilo pregaženo više puta.

Miodrag Mitrović, vlasnik njive pored koje je muškarac usmrćen, kaže da ovo nije prvi put da se na ovoj deonici puta dešavaju saobraćajne nesreće.

Put nije osvetljen, vozači ovuda prolaze velikom brzinom, a policija nikada ne kontroliše situaciju. Nisam bio ovde kada se nesreća desila, ali nisam iznenađen jer ovo nije prvi put“, kaže Mitrović.

Izvor: Blic