Miranda iz serije "Seks i grad" se stidi sebe

Četrdesetsedmogodišnja Sintija, koja je udata za Kristin Marioni, u jednom intervju progovorila je o seriji rekavši da joj se aspekat veze koja se zasniva ujedno na ljubavi i novcu koji je zastupljen u ovoj seriji, nikada nije dopadao.

- Sećam se kada smo snimali prvi deo filma i scenu gde Zverka pokazuje Keri cipelarnik koji je sagradio za nju. Meni je to bilo poražavajuće. Ok možda je to jaka reč, neka bude razočaravajuće - kazala je Sintija. Inače, ta scena je dosta kritikovana od strane javnosti.

- Zverka ne samo da joj kupuje penthaus, već se nudi da joj prilagodi prostor cipelama i fetišima. Najluđe od svega je što publika tome aplaudira - navodi se u kritici Antonija Lejna, svojevremeno napisanoj za "Njujorker".

Inače Niksonova, koja je bila heteroseksualka dok se nije zaljubila u svoju sadašnju ženu Kristin 2004. godine, pored glume još od kraja serije radi kao gej aktivista. Ona je vrlo brzo priznala javnosti da se razvodi zbog druge žene, te se posvetila gej pravima i javnom obrazovanju.

Za razliku od svog lika u seriji “Seks i grad”, Sintija kaže da nije opterećena kupovinom, te često ide na pijacu, a metroom se vozi svuda.

- Šta drugo da radim, iznajmim limuzinu možda? - zaključila je.

Izvor: Super žena

Pogledajte još