Neverovatni "sexy back" u prošlost: Džastin Timberlejk u 19. veku bio kriminalac u Njukaslu

Sajt Retronaut.com objavio je niz zatvorskih fotografija evidentiranih kriminalaca iz Njukasla koji su na kazne bili optuženi u periodu od 1871. do 1873. godine. Ništa neverovatno, na prvi pogled, osim činjenice da su fotografije očuvane čak iz tog perioda. Međutim, pojavio se tu i neko ko je zapanjujuća veza između britanskih kriminalaca 19. veka i američke pop kulture 21. veka.

I tako, analizirajući koliko su kriminalci iz 19. veka imali nekako nevinija lica (mada, ovde se radi o lakšim prekršajim poput krađa kokošaka, novca, satova, zečeva i sličnog), naišli smo na izvesnog gospodina Čarlsa Burnsa koji je zbog varanja optužen na 3 meseca zatvora. A taj varalica kao da je dvojnik pop zvezde Džastina Timberlejka, doduše sa lošom frizurom, neurednom bradicom i ne tako dobrim osećajem za modu. DžejTi sebi to ne bi dozvolio ni u zatvoru!

Da li je ovo dokaz da je svako od nas imao dvojnika u prošlosti? Ili je ovo neki Džastinov daleki rođak? Samo da kada svi otkriju ovu fotografiju ne krene teorija da je Džastin zapravo vampir, kako se tvrdilo za Nikolasa Kejdža (on ne može biti vampir, jer bi to značilo da je zanimljiv!) ili Džareda Leta koji kao da ne stari od serije "Moj takozvani život"...

Bilo kako bilo, teško da "gosn. krimdžos" za sebe može da kaže da "vraća seksi u modu", a DžejTi je swag po definiciji.

Kriminalac iz 19. veka? Gospodin Timberlejk iz 21. veka, nema šale!

Džastin Timberlejk u Kanu 2013. (Foto: Beta/AP)

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.