Radonjić: Kvalitetna odbrana donela pobedu protiv Mege!

"Odigrali smo kvalitetno u odbrani, osim četiri-pet minuta u drugoj četvrtini, kada je popustila koncentracija i kada smo dozvolili lake poene. Ušli smo u fazu kada je delovalo da možda nećemo uspeti da kontrolišemo meč", rekao je Radonjić novinarima.

Zvezda je pobedila Megu u hali Pionir sa 78:61 i tako povela u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije.

"Okrećemo se utakmici u Kruševcu, nema mnogo vremena za odmor. Ovo je četvrti meč sa Megom i manje-više se sve zna", kazao je Radonjić.

Crveno-beli su nastupili bez kapitena Igora Rakočevića. Radonjić je rekao da je na današnjem treningu zaključeno da zbog povrede nije spreman.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da, osim prve četvrtine i poslednjih pet minuta utakmice, nije izgledalo da će njegova ekipa pobediti ubedljivo.

Imali smo padove u igri, ali smo dobrom odbranom uspeli da izdržimo"," naveo je Lazić.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je poznato da zbog zone koju igra, njegov tim brzo ulazi u problem zbog ličnih grešaka što je Zvezda iskoristila: "Zbog toga smo morali odbranu da menjamo na čoveka. Zvezda je to znalački iskoristila jer ima dužu klupu, povela je sa 1:0, ali idemo dalje...", rekao je Milojević.

Druga utakmica igraće se u petak od 21.00 u Kruševcu, a u finale plej-ofa plasiraće se ekipa koja prva stigne do dve pobede.

Beta

Pogledajte još