Suares ljut na engleske medije, želi da ode iz Liverpula

Luis Suarez je 2011. godine iz Ajaksa prešao na Enfild i od tada mediji pišu o njemu ne samo zbog golova koje postiže, već i zbog njegovog lošeg ponašanja na terenu.

Mediji su pisali o optužbama da simulira jedanaesterac, o suspenziji koju je dobio jer je fudbalera Mančester junajteda Patrisa Evru vređao na rasnoj osnovi, kao i o incidentu kada je ugrizao defanzivca Čelsija Branislava Ivanovića.

"Zadovoljan sam u Liverpulu, srećan sam zbog navijača. Pogrešio sam, ja sam samo čovek, ali o meni uvek pišu onao kako ne bi smeli. Moja porodica trpi i stvari su se otele kontroli. Ćerka i žena pate zbog toga. Ne želim da nastavim da trpim engleske medije", rekao je Suares za urugvajski radio Sport 890.

Suares smatra da ga engleski mediji ne cene.

"Volim Liverpul, ali kada bih dobio priliku da igram u nekom drugom klubu... Mnogo sam pretrpeo kao dete da stignem dovde, da bi me sada nepravedno napadala engleska štampa. Ne poštuju me kao igrača, samo sude o mom ponašanju i stavu", rekao je on.

Napadač Liverpula istakao je da ne bi mogao da odbije ponudu Real Madrida.

"Razgovarao sam sa mojim agentom, nema ništa novo. Bilo bi teško odbiti Real, pogotovo zbog ekipe koju imaju. Imam ugovor sa Liverpulom ali ako stigne ponuda... Tokom prelaznog roka kruže glasine, ali sve je poznato tek kada stigne ozbiljna ponuda", rekao je on.

Urugvajski reprezentativac rekao je da je o svojoj situaciji razgovarao sa trenerom Liverpula Brendanom Rodžersom.

"Razgovarali smo i on zna šta želim. Bio je fudbaler. Takođe i neki od igrača razumeju u kakvoj se situaciji nalazim", rekao je Suares.

Beta

Pogledajte još