Na Kopaoniku samo 5 stepeni, kiša pada širom Srbije

Slaba kiša pada u Valjevu, na Zlatiboru, u Požegi, Kraljevu i Nišu, a grmljavine sa kišom ima u Beogradu, Kragujevcu, na Kopaoniku i u Leskovcu.

Kako je objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), grmljavine ima i u Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Smederevskoj Palanci i Ćupriji.

NEBO SE OTVORILO: Knez Mihailova pod strašnim udarom grada (VIDEO)

U Kragujevcu, Negotinu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji i Zaječaru izmerena su 22, Velikom Gradištu i Dimitrovgradu 21, a u Kikindi i Banatskom Karlovcu 19 stepeni.

U Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici izmereno je 18, Loznici 17, Zrenjaninu i Valjevu, Somboru 15, Beogradu, na Crnom Vrhu i u Kraljevu 14, a na Zlatiboru devet stepeni.

VREME SUTRA:

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, a očekuju se mestimično kratkotrajna kiša, pljuskovi i grmljavina.

Kako je saopšto ranije danas RHMZ, vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, najniža temperatura iznosiće od sedam do 12, a najviša od 19 do 23 stepena.
I u Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, veći deo dana suvo, a očekuje se povremeno kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura iznosiće 11, a najviša 20 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. juna, biti promenljivo oblačno, a očekuju se povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina.

Temperatura će biti malo ispod prosečnih vrednosti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još