Iskoristi šansu, pokaži talenat!

Pravo učešća na ovom konkursu imaju studenti osnovnih i postdiplomskih studija arhitekture i dizajna, uključujući i one koji su diplomirali 2009. godine ili kasnije.

Poslovni prostor, koji je predmet konkursa, sačinjen je od multifunkcionalne prostorije u kojoj se održavaju proslave, sale za konferencije, pet kancelarija i prostorije za zabavu. Ideja je da radne kancelarije, koje su u arhitektonskom smislu završene, dobiju novi vizuelni identitet. Zadatak za učesnike konkursa je da osmisle koncept tako da svaka kancelarija predstavlja jedan od velikih svetskih gradova.

Izabrani gradovi su: Amsterdam(Holandija), Kopenhagen(Danska), Novi Sad(Srbija), London(Engleska) i San Francisko(SAD). Prijave za konkurs otvorene su do 10. juna, a krajnji rok za predaju radova je 15. jun 2013. Učesnici se mogu prijaviti individualno ili u timovima. Nakon toga, internacionalni žiri sačinjen od rukovodstva preduzeća i arhitekata, doneće odluku o pobedniku. Najboljima na konkursu pripašće vredne nagrade. Pobedniku će pripasti novčana nagrada u iznosu od 30.000 dinara, drugoplasirani će zaraditi 20.000 dinara, a trećeplasirani 10.000 dinara. Pobednik će osim novčane nagrade dobiti i svojevrsnu reklamu na sajtu i društvenim mrežama kompanije, a na istom mestu biće pomenuti i svi ostali učesnici konkursa. Za mnoge od učesnika, ovaj konkurs mogao bi da bude odskočna daska za početak karijere i sjajna preporuka brojnim klijentima i partnerima kompanije za eventualne buduće projekte. Detaljnije informacije o konkursu, uslovima i rokovima nalaze se na web stranici - http://arhns.com/konkursi/4282.

Pogledajte još