SEKS SKANDAL TRESE MUP: Službenik kačio fotografije genitalija na Facebook i ugovarao sastanke sa mladićima

Kako saznaje "Alo!", službenik MUP-a je na svom lažnom profilu na Facebooku uglavnom postavljao fotografije intimnih delova tela, a da skandal bude još veći u svojim prepiskama sa raznim mladićima, u kojima se čak pojavljuje i dečko "koji ide u gimnaziju“, on čak i otkriva da "radi na Novom Beogradu, u Palati 'Srbija', odnosno SIV-u“.

Donekle sličan skandal dogodio se i u julu prošle godine, kada je utvrđeno da su dvojica pripadnika obezbeđenja u Vladi više od pet sati dnevno "visila“ na porno sajtovima i Facebooku preko službenih kompjutera. Oni su se, takođe, preko lažnih profila upoznavali sa ženama, ali i maloletnicama, pozivali ih na grupni seks, ali i pojedinima nudili novac za seks. Na disciplinskoj komisiji na kraju su kažnjeni sa odbijanjem 40 odsto od plate.

- Nije reč o policajcu odnosno inspektoru, već o službeniku koji radi na drugoj vrsti poslova i koji je promenio nekoliko radnih mesta unutar MUP-a. Kada je poslednji put premešten, kolege kojima je ostao na raspolaganju kompjuter koji je koristio, umalo nisu pale u nesvest od sadržaja koji su zatekle. Pošto po svemu sudeći nije ništa obrisao, u računaru su nađene kojekakve vulgarnosti za koje je malo ko imao stomak, a da ne pričamo o šoku koji su doživeli - kaže izvor lista "Alo!".

Pomenuti službenik je otvorio profil gde je uglavnom upoznavao i dogovarao gledanje sa mladićima između 20 i 25 godina, prepiske su se odvijale u radno vreme, a za sebe je naveo "da mrzi pedere, ali voli lepe momke“, ali i podrobno opisao šta voli u seksu.

- Šta ko radi u slobodno vreme njegova je stvar, ali će slučaj svakako morati da se ispita pred komisijom, ako ništa, bar zbog zbog zloupotrebe službenih kompjutera - zaključuje izvor "Alo!".

- Bili smo zgroženi, posebno slikama na kojima se isključivo vide njegovi delovi tela, a na jednoj čak i MUP-ov službeni fotoapart. Sem toga, u jednoj od prepiski se pojavljuje i mladić koji za sebe kaže da još uvek ide u gimnaziju i moli ga da ga ne briše iz prijatelja. Dotični mu objašnjava da ne želi da ćaska sa onima koji imaju tuđe slike na profilu. Dečko potom objašnjava da zbog diskrecije ne može da stavi svoje, a ovaj mu odgovara "pa nisam ni mislio na lice...“ - priča izvor "Alo!", koji napominje da je o skandalu sačinjena i službena beleška o kojoj bi trebalo da odlučuje disciplinska komisija.

Izvor: Alo!

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.