Bajković: Želeo bih da igram za Srbiju

"Moja želja nikada nije bila sporna. Uvek ću biti spreman da se odazovem pozivu selektora (Siniše Mihajlovića). Čekam ga raširenih ruku", rekao je Bajković.

Crveno-beli nisu uspeli tokom prolećnog dela šampionata da preteknu Partizan u borbi za titulu. Zvezda je u završnici uspela da se
približi svom večitom rivalu na dva boda, ali su u direktnom okršaju poraženi i posle toga popustili i sezonu završili kao vicečampioni, sa 11 bodova manje od Partizana.

"Kada igrate za Zvezdu i kada niste prvi, onda sezona nije uspešna. Tako ja i gledam na ovu sezonu. Imali smo priliku, prišli smo na dva boda zaostatka i baš kada je trebalo da prestignemo 'večitog' rivala, usledio je poraz u derbiju, za koji moram da naglasim da je bio zaslužen", istakao je Bajković.

Golman kluba iz Ljutice Bogdana kazao je da bi do kraja karijer želeo da ostane na "Marakani", ali da o tome ne odlučuje samo on.

"Voleo bih da ostanem do kraja karijere u Crvenoj zvezdi. To je moj drugi dom. Ipak, o mom daljem statusu odlučiće ljudi iz kluba. Sve ponude idu na adresu Ljutice Bogdana, pa ću u dogovoru s njima videti šta je najbolje i za Zvezdu i za mene", rekao je Bajković.

"Naredni period provešću u Crnoj Gori, gde ću posetiti rodbinu i krenuti sa pripremama za narednu sezonu", dodao je golman crveno-belih.

Beta

Pogledajte još