U ulozi Aleksandre Radović: Emina član žirija u rijalitiju!

Već je najavljeno da nas od jeseni očekuju četiri nova rijaliti programa, a prvi put Srbija će imati priliku da gleda domaće izdanje muzičkog rijalitija "Voice". Televizija Pink otkupila je ovu licencu i sada više nema spekulacija oko toga da li će ovog takmičenja talenata zaista i biti.

Ipak, spekuliše se oko sastava žirija. "Voice" kao format objedinjuje rijaliti i talent šou a žiri je u čitavoj priči veoma važan. Ne samo zato što odlučuje o sudbinama takmičara već i zbog toga što svojim stavovima po pravilu izaziva burne reakcije publike.

Pominjalo se da će Aleksandra Kovač biti jedna od članica žirija ali, kako pišu domaći mediji, pevačica Emina Jahović upravo završava pregovore sa Milicom Mitrović oko toga da zasedne u fotelju za žiriranje. Ko će joj se još pridružiti ostaje da vidimo.

Podsećamo vas da je Emina na Tviteru prilično pažljivo pratila "Prvi glas Srbije" i više nego burno reagovala na stavove svoje koleginice Aleksandre Radović. Posebno kada je Aleksandra njen jesenji singl "I da mogu" nazvala "pesmicom" nedovoljno ozbiljnom i zahtevnom za izvođenje.

Emina je svojim fanovima poručila da se ne uzbuđuju oko Aleksandre koja je, kako je napisala, "isfrustrirano zlo".

Videćmo kako će se ona, kao članica žirija novog rijaliti šou programa, nositi sa komentarima na svoj račun.

M.N

Pogledajte još