Trudnoća na sudu: Farmeri noćas saznali sve o slučaju "Stanija"

Vesna Rivas podnela je tužbu protiv Danijela Alibabića zbog toga što je protiv svoje volje čula njegov razgovor sa Filipom Panajotovićem.

Naime, Vesna je bila u poljskom klozetu dok su dvojica drugara razgovarala o eventualnoj Stanijinoj trudnoći. Tako je saznala sve informacije o onome što se pre dve nedelje dešavalo sa starletom a sve što je čula povezala je Stanijinim čestim odlascima kod lekara u to vreme.

Vesna je bez ustezanja, imitirajući Staniju sa naočarama za sunce na glavi, celu priču iznela pred svim farmerima. Ljuba Pantović, koja je mescima u ratu sa ovom pevačicom, zaključila je da je slučaj pun nelogičnosti i odbila je tužbu kao neosnovanu. Danijel je sve vreme bio siguran u to da su Vesni inforamcije o Staniji došle iz spoljnog sveta a nije mogao da traži pomoć od Filipa budući da je on od sinoć u izolaciji.

Stanija je uspela da sa osmehom izdrži celo suđenje ali je Danijelu saopštila da je doživela teško razočaranje čak i u njega. Tokom procesa tražila je od Vesne da potvrdi da se izjasni povodom još jedne stvari. Starletu je jako povredila priča Vesne Rivas o tome da ju je videla kako oralno zadovoljava Filipa pod jorganom ali jasan demanti nije dobila.

M.N

Pogledajte još