Noć u Beogradu: Četiri udesa, povređena dva dečaka

0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, među kojima i jedno dvogodišnje dete, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 20.50 časova u Ulici Viteza Karađorđeve zvezde, rekla je Macura.

Dečak od 15 godina zadobio je povredu glave i istezanje vratnog dela kičme, a muško dete uzrasta dve godine povredu glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 00.50 časova na uglu ulica Trgovačke i Vodovodske, ženska osoba stara 23 godine zadobila je povredu glave i ramena i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star 30 godina je u udesu nešto posle ponoći na Zrenjaninskom putu u pravcu prema Padinskoj Skeli zadobio razderotine glave i potkolenice i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

U udesu oko 22.55 časova u Ulici Kraljice Marije muškarac star 55 godina, motorista, zadobio je razderotinu šake i povredu ramena, kazala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 20 javnim na mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari i onkološki pacijenti, kazala je Macura.

Izvor:KURIR

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.