Radonjić: Čestitke igračima na pobedi!

"Jako nervozno smo ušli u meč, a kao rezultat toga smo igrali jako slabu odbranu. Tako smo dali samopouzdanje Megi i videlo se da će utakmica biti neizvesna i da će se pitanje pobednika rešavati do samog kraja. U drugom poluvremenu smo primili 25 poena i to je odlučilo ishod meča", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda je pobedila Megu sa 77:68, iako je tokom većeg dela meča gubila.

"Čestitke igračima na pobedi. Posle dužeg vremena imamo dan pauze, da se malo odmorimo. Evidentno je bilo da rotacija nije bila adekvatna. Nadam se da ćemo u prvom meču (finala) biti zdravi i spremni i da ćemo igrati dobro", rekao je Radonjić.

Zvezdu su danas u Pioniru bodrili vaterpolisti tog kluba, a trener im je zahvalio na tome, kao i publici na podršci. Radonjić nije želeo da detaljno govori o predstojećem meču sa Partizanom, rekavši da tim prvo želi da se odmori.

"Treba prvo da se regenerišemo i onda ćemo da pričamo detaljno o Partizanu. Naš status je pod znakom pitanja. Nazire se jak karakter tima, ali, kao što sam rekao, pričaćemo kasnije o tome", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde kazao je da još nije izvesno u kakvom će fizičkom stanju biti kapiten Igor Rakočević za finalnu seriju.

Krilni centar Zvezde Boris Savović kazao je da se nada da će ekipa ići putem vaterpolista i pohvalio je Megu.

"Pre svega hvala našim navijačima, a čestitam i vaterpolistima na velikom uspehu i nadam se da ćemo njihovim putem. Daćemo sve od sebe da se suprotstavimo Partizanu od prvog meča. Mega je nezgodan rival, igraju atipičnu košarku. čestitam na odličnoj igri, a čestitam saigračima na dobrom uspehu", rekao je Savović.

Beta

Pogledajte još