Bobi Marjanović: Hvala Milojeviću, otvorio mi je oči!

Mega Vizura je u nedelju uveče izgubila od Crvene zvezde 77:68 u majstorici polufinala plej-ofa, što je najbolji rezultat kluba u njegovoj istoriji.

"Čestitam Zvezdi na pobedi i želim im sreću u finalu. Odigrali smo lošije završnicu, ali mislim da smo mlada ekipa koja igra fenomenalno i koju je Deki (trener Dejan Milojević) ukomponovao kako treba. Ima u timu momaka koji će biti ponos ove države", rekao je Marjanović novinarima posle poraza.

Nekadašnji centar Hemofarma, koji je kratko boravio i u moskovskom CSKA, žalgirisu, Radničkom iz Kragujevca, odigrao je verovatno najbolju sezonu u karijeri, a bio je dominantan igrač i u domaćem prvenstvu i u Superligi.

"Moram lično da se zahvalim Dekiju, mnogo mi je pomogao i jako sam napredovao pod njim. Ovo mi je ubedljivo najbolja sezona u karijeri I to zahvaljujući njemu. Čovek mi je bukvalno otvorio oči, stvarno nisam znao šta mogu da uradim, a sada znam", rekao je Marjanović.

Milojević je na to rekao "'ajde, 'ajde", na šta je Marjanović insistirao rečima "ali stvarno", nakon čega je trener zahvalio I njemu.

"Drago mi je što je Bobi imao ovakvu sezonu. Mnogi su govorili da je igrač samo za domaću ligu, a u Superligi i plej-ofu je pokazao koliko može, i znam da mu to mnogo znači. On je sjajan igrač I divan čovek i može da igra bilo gde u Evropi", rekao je Milojević.

Beta

Pogledajte još