Petrović: Uradićemo sve kako bismo pobedili Belgiju!

"Rekao sam već, vreme ne možemo da vratimo, nalazimo se tu gde smo i ne treba više da se vraćamo unazad i pričamo o onom što je prošlo. U ovoj situaciji najbolje što možemo da uradimo za sebe, reprezentaciju i našu zemlju je da pobedimo u Briselu", rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

On je kazao da Belgija ima sjajan tim i da se ta reprezentacija stvarala godinama.

"Zajedno su igrali i u mladim selekcijama i sada beru plodove strpljenja. Treba da pokušamo sve da osvojimo tri boda i malo popravimo bilans u ovim kvalifikacijama", rekao je Petrović.

Fudbaler Nenad Tomović kazao je da utakmica sa Belgijom dolazi u nezgodom trenutku, jer je "glava otišla na odmor".

"Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku s obzirom da glava 'može da ode' na odmor... Ipak, dokle god postoje kakve-takve, bar matematičke šanse za plasman na Mondijal, mi ćemo igrati punom snagom bez obzira na ime rivala. Zapravo, i da ne postoje šanse za plasman u našem pristupu ništa ne bi smelo niti moglo da se menja", rekao je Tomović.

On je kazao da se zna šta igra za reprezentaciju podrazumeva.

"Dobro je sto smo održavali formu u kampu reprezentacije i verujem da ćemo utakmicu u Briselu pripremiti na najbolji mogući način", rekao je Tomović i potvrdio pisanje italijanskih medija da je blizu dogovor Fiorentine i Đenove oko otkupa njegovog ugovora i potpunog prelaska u redove "ljubicastih" iz Firence.

Utakmica između Belgije i Srbije igraće se u petak, 7. juna od 20.45 na stadionu Kralj Boduen u Briselu.

Beta

Pogledajte još