Na koncert AC/DC poželjno ići peške, parking samo za VIP

BEOGRAD, 25. maja 2009. (Beta) - Ulice oko Partizanovog stadiona u Beogradu u utorak će, zbog održavanja koncerta grupe "AC/DC" biti blokirane od 10 sati do ponoći, a posetiocima se preporučuje da dođu peške, jer je parking obezbeđen samo za kupce VIP karata.

Kako je danas rečeno na konferenciji za novinare u Beogradu, pod blokadom će biti ulice Humska, Dinarska i doktora Milutina Ivkovića u delu oko stadiona, a kupcima karata za VIP lože na raspolaganju su parking mesta u Bulevaru Mira i kod Vojne gimnazije.

Portparol produkcijske kuće "Komuna" Aleksandar Radoš rekao je agenciji Beta da je, prema podacima od prošlog ponedeljka, za koncert prodato 33.000 od 40.000 odštampanih ulaznica, i da će preostale moći da se kupe sutra od 10 do 18 sati na stadionskoj blagajni.

Ulaz za posetioce biće otvoren u 15 sati, dok će muzički program krenuti u 18 sati, nastupom prve predgrupe - domaćeg benda "Amajlija" iz Novog Sada; druga predgrupa, "Answer", koju je izabrao "AC/DC" na bini će se pojaviti u 19.45. Australijska grupa "AC/DC" počeće da u 21 sat, i koncert će trajati dva sata.

Pogledajte još