SEKS ZA JEDNU NOĆ: Pet pravila kojih se treba pridržavati

Pravilo broj 1: Ponesite kondom

Ukoliko planirate da uradite nešto pomalo neodgovorno, pobrinite se da to ne rezultira novim članom porodice ili zarazom. Nemojte računati na to da druga osoba ima zaštitu, nego se pobrinite da imate sopstvenu. Bolje je da oboje imate kondom, nego da ga nema niko.

Pravilo broj 2: Sredite stan

Ne morate glancati svaki ćošak, ali ako smatrate da postoji šansa da nekoga dovedete u krevet, možda bi bilo pametno da imate čistu posteljinu. Seks u sobi koja izgleda kao džungla i nije baš previše seksi, ma koliko god bili pijani.

Pravilo broj 3: Razmislite dva puta

Sreli ste zgodnog komšiju, popili ste i sada planirate strastvenu noć? Kolega s posla vam se učinio odličnim izborom? Ako ikako možete, unesite malo zdravog razuma u seks koji se više neće ponoviti. Ukoliko je reč o tipu kog ćete kasnije sretati na dnevnoj osnovi, možda je bolje da to ne radite...

Pravilo broj 4: Birajte mesto zločina

Što znači da ukoliko ne živite sami ne možete kod vas. Sigurno ne želite da priuštite roditeljima situaciju u kojoj upoznaju čudnog tipa u boksericama koji u kuhinji sprema doručak, pa im kasnije objašnjavate da to nije, niti će biti vaš dečko.

Pravilo broj 5: Definišite šta radite

Nema goreg osećaja nego kada se probudite pored sinoćne "greške" koja misli da ste sada u vezi. Budite jasni sami sa sobom. Ako takva veza kasnije preraste u nešto više, nema problema, ali ako ulažete bilo kakve emocije u seks na jedno veče, zabava je uništena za oboje.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još