Žene ne vole papučare

0

Žene ne vole da pored sebe imaju papučare. Definicija papučara bila bi "muškarac koji radi sve što žena želi", a to ženama nije privlačno, sem možda na početku veze. Žene vole muškarce koji znaju da lupe šakom o sto kad treba.

Vole da se osećati sigurno i zaštićeno i ne žele biti s nekim ko je potpuno predvidljiv.

A ono što traže od vas možda se vama čini previše, ali sve su to potpuno normalne stvari, a ne bonusi koje prvo treba da zaslužite. Evo nekoliko saveta kako treba da se ponašate a da to nisu odlike pauča

1. Budite iskreni

Nemojte igrati igrice. Ne mislimo na to kako ćete odgovoriti na pitanje “je l izgledam debelo u ovoj haljini?”. Zašto je tako teško reći ono što zaista mislite? Ponekad nije lako, ali je dokaz “normalnosti”. Budite džentlmeni do kraja, takvom će se jednog dana možda i moći oprostiti. Onom drugom nikako.

2. Budite verni

Ili nemojte uopše biti u vezi. Niko vas neće kriviti ako se još želite da zabavljate, ali kriviće vas ako to sve isto radite dok imate nekoga. Ni vi to ne bi voleli da rade vama

3. Pokažite da vam je stalo

Čak i onda kad imate previše obaveza. Uvek se nađe vremena bar za SMS poruku, koja je zapravo sitnica, a nemate pojma koliko nekoga može da razveselili. Zapravo, vrlo često su nam te sitnice i najvažnije, jer najviše pokazuju.

(Izvor: Kurir )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.