Tokom noći dve nezgode, povređena dva muškarca

0

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, dok jedno lice tom prilikom nije zadobilo spolja vidljive povrede, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio rano jutros oko četiri sata na auto-putu u smeru ka Zagrebu u delu između Dušanovca i zgrade Hitne pomoći, muškarac star 26 godina, vozač, zadobio je povredu stopala i prevezen je u Urgentni centar“, rekla je Macura.

Mladić star oko 20 godina je u udesu oko 22.10 sati u Gočkoj ulici zadobio povrede kuka i butne regije, dok tom prilikom muškarac star 30 godina nije zadobio spolja vidljive povrede, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 89 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici, astmatičari i osobe sa hipertenzijom“, kazala je Macura.

Za protekla 24 sata Hitna pomoć je obavila ukupno 215 intervencija od kojih 62 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je upozorila da trenutne vremenske prilike ne prijaju psihijatrijskim bolesnicima i nervno labilnim osobama i savetovala oprez u saobraćaju i adekvatno oblačenje.

Izvor: Tanjug via Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.