Lukas uzvraća udarac JK: Ti nisi Viva la Diva, ti si Viva la Njiva!

Jelena Karleuša izazvala je Acu Lukasa, nakon čega joj je on oštro odgovorio.

"Kod nas je bilo pravilo da se zvezde ne potrude i naprave običnu seosku zabavu s bendom i tri sijalice, te time omalovaže publiku. Po istoj logici Aca Lukas, koji uspe da okupi više ljudi od Madone ima bolji koncert od Madone. E pa, neće biti", naglasila je JK.

Kad je Lukas to pročitao, veoma je burno reagovao.

"U potpunosti se slažem s konstatacijom drugarice Jece da njen građanski koncert ima mnogo prednosti u odnosu na moju seosku zabavu. Ipak, mislim da je njena najveća prednost u tome što će u slučaju kiše bez problema moći sve gledaoce s kupljenim kartama da prebaci u obližnji restoran, koji, eto simbolike, nosi isti naziv kao i mesto održavanja ovog građanskog spektakla! Takođe Ušće (SUR „Tri grozda“). Srećno! Predlažem joj da moto njenog koncerta, umesto 'Viva la Diva', bude 'Viva la Njiva' " rekao je folker za Kurir.

Pozvali smo Jelenu i pitali je za komentar.

"Dragi moj prijatelju, zadnje je došlo kad ti i ja komuniciramo ovim putem. Šta imam da ti kažem, kazaću ti u lice, neću ovako jer ja nisam pizda. Ti to znaš. Kad se budemo videli, objasniću ti kako su te navukli da reaguješ bez potrebe. Izjava u tim novinama zbog koje dečje reaguješ je obična izmišljotina i laž. Želim ti uspešan koncert, i nemoj, majke ti, lopatom na bager"
, poručila je Karleuša.

Izvor: KURIR

Pogledajte još