SPLETKA ILI LJUBAV: Farmerska tajna veza

0

Sinoć je u emisiji Saše Popovića pevačica Zorica Marković izjavila da je prisustvovala seksualnom odnosu dvoje svojih kolega na Farmi. Dodala je takođe da, pored Stanije i Filipa, Jovane i Danijela, postoji još jedan par u rijalitiju.

Izbačena farmerka nije želela da komentariše detalje niti da otkriva o kome je reč. Izjavila je samo da tajni par čine “jedan pevač i jedna pevačica”.

Istovremeno, mediji se sve više bave odnosom Goce Božinovske i Mikija Mećave koji su postali nerazdvojni. Upitana da prokomentariše šta oseća prema Mikiju, Goca je insistirala na tome da su oni samo prijatelji ali očigledno da ostali ne misle tako.

Glumica Gordana Bjelica je u emisiji Magazin in izjavila da Goca ima jednu ljubav na Farmi, a i aluzije Zorice Marković idu u tom smeru. Ipak, trebalo bi uzeti u obzir da je Goca bila u jako lošim odnosima sa Zoricom, tokom čitavog serijala, pa sve to može biti samo spletka i podmetačina.

Naravno, dvoje pevača dali su svojim druženjem, pipkanjem, masiranjem i izdvajanjem od ostalih – obilje materijala za spekulacije i nagađanja.

M.N

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.