Diopta: Poznati biraju naočare za vas

Dobra vest: ne morate besomučno da pretražujete sajtove, koristite aplikacije za probu ili što je još napornije obilazite radnje i isprobavate sve modele koji postoje, pokušavajući da odabere onaj pravi. Nakon nekog vremena utisci o naočarima će se pomešati, nešto slično kao kad birate parfem i na kraju, nećete sa sigurnošću znati, ni da li vam je lice srcoliko ili ipak okruglo. Uvek postoji neko ko će to dobro da uradi umesto vas ( ne mislimo na najbolju drugaricu koja je najčešći šoping savetnik).

U petak 07. juna posetite TC Ušće tamo vas očekuje nesvakidašnje iznenađenje: osvajači Lige Šampiona, vaterpolisti Crvene Zvezde, biće gosti Dioptine radnje ali to nije sve!  Njihov kapiten Andrija Prlainović radiće kao specijalni Diopta savetnik: usluživaće mušterije i pomagati im da odaberu okvire koje im najbolje najbolje pristaju.

Uz njega će, u okviru manifestacije Grazia Shopping Night, kao specijalni diopta savetnici raditi i Tijana Dapčević, Saša Vidić i Boris Trivan. Sportista, kolumnista, pevačica i modni kretor pa bolje savetnike ne možete poželeti! Osim saveta zlata vrednih u periodu od 19 do 22 h dobijate i popust od 20 odsto na sav asortiman, kako sunčanih tako i načara za vid.

Mnogi na naočare za sunce gledaju samo kao na modni detalj. Dobro, istina je da one štite oči od sunca, ali boja treba da se uskladi sa garderobom, tenom i kosom, a oblik mora da bude "kul" i moderan, i to je ono čime se većina rukovodi prilikom kupovine naočara. Međutim, takav stav može dovesti do oštećenja očiju. Može ali u nekim drugim radnjama, u Diopti se tako nešto ne može desiti. Kod njih je kvalitet na prvom mestu, tako da o ovom segmentu ne morate da brinete.

Hoćete li na Majorku?

Povodom 10 godina postojanja Diopta je odlučila da obraduje svoje kupce. Od početka nedelje u njihovim prodavnica počela je Happy Frame Foto Akcija, tokom koje će svi oni koji kupe sunčane naočari imati šansu da dobiju vredne poklone: Majorku 11 dana za dve osobe, Rim za dve osobe, fotoaparate, peškire za plažu kao i druge nagrade koje mirišu na leto.

Preostaje vam samo jedno: TC UŠĆE , petak 07 jun, od 19 do 22 h, čeka vas Diopta
.

Pogledajte još