Per aspera, al' astra ni u tragovima VII

Nisam veterinar, ali rado bih pregledao tvoju macu.

Ognjen Šestić, neuspešni starter

Ćao, lutko! Odakle si? Iz Moskve?! Ne mogu da verujem! Ja toliko volim Ruskinje! Krasavica, kak tebja zavut? Tatjaaaana? Baš lepo ime, mnje očenj nravitsja. Hoćeš da se igramo Staljina i Tita. Evo, ti budi Staljin, a ja ću da budem Tito. Samo ću ja tebi reći istorijsko "da". Kako to misliš, na huj pašol?

Zdravo! Vidim da si došla iz unutrašnjosti. Dobro došla u Beograd! Da li želiš da ti ga malo pokažem? Kako to misliš, zvaćeš policiju?

Ćao lutko, šta radiš kasnije? Treba mi tvoja pomoć. Da li si raspoložena za jednu vlažnu noć sa mnogo trenja? Gle, prekide, kučka! Opet ću morati sam da ribam tepih.

Slušaj, mala, ja sam uspešan moderni biznismen. Nemam ti ja vremena za muvanje. Nego ajde lepo dođi kod mene! Zamoliću mamu da nam napravi pitu sa sirom i da ode u bioskop.

Zdravo, lutko! Da li si zainteresovana za posao na neodređeno vreme? U pitanju je mala porodična firma za proizvodnju dece. Bili bismo ortaci. U početku bismo morali malo više da zapnemo, dok ne postavimo firmu na noge, ali kasnije će sve ići praktično samo od sebe. Kako to misliš, preferiraš državnu službu, zbog odmora, praznika i zdravstvenog osiguranja? Gde ti je preduzetnički duh?!

Ćao, šta radiš? Hoćeš da svratiš na kafu? Kako to misliš, ne možeš, dobila si?

Ćao mačko! Šta radiš? Čujem da ti se cimerka seli ovih dana, pa sam mislio da ti predložim da ti nekako, da prostiš, popunim tu emocionalnu i materijalnu prazninu koja će nastati njenim odlaskom. Da li si zainteresovana za šarmantnog cimera u takoreći najboljim godinama? Bešika još uvek odlična, upotreba wc-a minimalna, a kupatila gotovo zanemarljiva. Kupam se subotom. Neee, čekaj, ne zgražavaj se - ne SVAKE subote, recimo svake druge. Veš perem jednom u dve-tri nedelje. Jedino što svakog drugog ili trećeg dana perem zube, ali valjda neće biti problem. Ma, duša od cimera. Kako to misliš, radije bi delila stan sa četiri nasumično izabrana stanovnika zoo-vrta?

Ćao, lutko! Ti si beše voditeljka Slagalice? Da nisi za neke spojnice kod mene kasnije? Kako to misliš - dalje?

Ćao mačko, šta radiš večeras? Mislio sam da dođeš nešto da mi pomogneš oko izmene enterijera - da rasturimo krevet u paramparčad!
Kako to misliš, doći će tvoj dečko umesto tebe, da rasturi i krevet i ormar i sto i mene u paramparčad? Pa on nije pozvan, samo ti. Kako to misliš razume se u enterijere - rastura? Halo? Halo?!

Ćao! Da li voliš duhovite, šarmantne muškarce koji se ne stide da pokažu emocije, a po potrebi su čvrsti, gotovo brutalni i koji su galantni i darežljivi, a pritom te ne posmatraju isključivo kao seksualni ili kućno-poslovni objekat?
Ne, nisam takav, zašto? Samo pitam da li ti se sviđaju takvi. Radim neko istraživanje. Kako to misliš, da istražim spoljašnjost kafane?

Pogledajte još