Matija Nastasić: Imamo adute za Belgiju!

Standardni član nacionalnog tima, koji zbog parnih kartona propušta meč u Briselu, posetio je saigrače u Sportskom centru u Staroj Pazovi, gde se pripremaju za predstojeću utakmicu sa Belgijancima.

"Bez obzira što je reč o terminu na kraju sezone i da sam već počeo letnji odmor, iskreno mi je žao što nisam uz drugove u reprezentaciji i što ne mogu da igram u Briselu. Voleo bih da sam tu uvek, i kad je lepo, kad se pobeđuje, ali i u situacijama kad je teško kao sada, pred meč protiv Belgije", rekao je Nastasić, dodajući da je jasno da izabranike selektora Siniše Mihajlovića čeka jako težak zadatak u Briselu.

"Belgija je zaista fantastičan tim. Vidi se da godinama igraju zajedno, jer njihov kolektiv deluje impozantno. Defanzivna linija je sjajna, ali mi smo pokazali da možemo da igramo protiv njih. Neću reći da ih je jesens u Beogradu samo sreća spasila poraza, sigurno je tu doprinos imao i igrački kvalitet koji poseduju, ali siguran sam da imamo adute da pokušamo da im se revanširamo", smatra 21. godišnji Nastasić.

Utakmica A grupe kvalifikacija za svetski šampionat 2014. u Brazilu između Belgije i Srbije igra se 7. juna u Briselu od 20.45 sati.

(Tanjug)

Pogledajte još