Murinjo: Kristijano Ronaldo misli da sve zna!

Ronaldo je 2009. godine za 80 miliona funti iz Mančester junajteda prešao u Real Madrid, gde je sarađivao sa Murinjom. Portugalski trener je na kraju sezone, u kojoj Real nije osvojio nijedan trofej, otišao sa Santjago Bernabeua i vratio se u Čelsi.

Murinjo je rekao da Ronaldo ne podnosi dobro kritike.

"Imao sam samo jedan problem sa njim, vrlo jednostavan i to se događalo svaki put kada trener kritikuje igrača zbog taktike u igri, pokušavajući da poboljša ono što misli da može da se poboljša. Tada on to nije dobro prihvatio jer možda misli da sve zna i da trener ne može da mu pomogne", rekao je Murinjo, prenela je danas agencija Rojters.

"Kristijano je imao tri fantastične sezone kada sam ja bio trener Reala. Ne znam da li su to bile najbolje sezone u karijeri, jer znam da je imao sjajne trenutke i u Mančester junatedu. Napravili smo odličnu taktiku za njega u kojoj je mogao da pokaže sav potencijal, obara rekorde i postiže golove", dodao je on.

Mediji u Španiji spekulišu da bi Ronaldo, čiji ugovor sa Realom ističe 2015. godine, tokom leta mogao da ode sa Santjago Bernabeua.

Predsednik Reala Florentino Peres rekao je da će 28-godišnji fudbaler ostati u klubu i pomoći mu da osvoji 10. titulu šampiona Evrope.

"Kristijano Ronaldo je neprocenjiv. Osvojićemo 10. titulu prvaka Evrope, a Kristijano će postići gol u finalu (Lige šampiona)", rekao je Peres španskim medijima.

Real je poslednji put osvojio Ligu šampiona 2002. godine.

Beta

Pogledajte još