SAD: U nacističkoj uniformi tražio starateljstvo nad sinom Hitlerom (VIDEO)

Ovaj rasista i neonacista priznaje da je troje dece nazvao imenima inspirisanim nacizmom, ali tvrdi da je inače u svakom smislu podoban da bude roditelj i da ih nikada nije zlostavljao.

Sudiji ću da kažem da volim svoju decu. Hoću da budem otac, dopustite mi da budem! Dopustite mi da svetu dokažem da sam dobar otac“, izjavio je Kembel u intervju za televiziju NBC10, koji je dao u nacističkoj uniformi i sa upadljivom tetovažom svastike na vratu.

(old_image)

Kako je u ovom intervjuu rekao, od sudije će zavisiti da li će njegova nacistička uniforma uticati na odluku suda, prenosi Daily Mail.

Hit je sa suprugom Deborom, od koje se u međuvremenu razveo, dobio četvoro dece: Adolfa Hitlera (6), Džoselin Arijan Nejšen (5) i Honzlina Hinlera (4), koji su u januaru 2009. stavljeni pod starateljstvo države i dati na usvajanje, kao i najmlađeg sina Honsa, koji je roditeljima oduzet samo nekoliko sati nakon rođenja, u novembru 2011. godine.

Sud je prošle godine odbio Kembelovu žalbu da mu se deca vrate, a 2010. apelacioni sud Nju Džerzija je zaključio da ima dovoljno dokaza da su deca bila zlostavljana i zanemarivana, te da su roditeljima oduzeta zbog nasilja u porodici.

Kembelova supruga, koja se u međuvremenu odrekla prava na decu, jednom prilikom je susedima doturila pisamce u kome je napisala da se supruga boji i da joj je pretio ubistvom. Iz zapisnika sa ranijih saslušanja se vidi da i najstariji dečak često govori da će ubiti nekoga.

Stoga sud tvrdi da je odluka o oduzimanju dece dobro argumentovana i da nema ama baš nikave veze sa njihovim imenima.

Hit Kembel ima sopstvenu malu nacističku organizaciju, a na suđenje je došao u pratnji jedne istomišljenice, takođe upadljivo iskićene nacističkim simbolima.

Slučaj sa imenima Kembelove dece postao je aktuelan i privukao je pažnju javnosti kada je jedna poslastičarnica 2008. odbila da tortu za dečiji rođandan Kembelovih ukrasi natpisom "Srećan rođendan, Adolfe Hitleru".

Svoju odluku da decu tako nazovu oni su branili tvrdnjom da su imena odabrali zato što im se sviđaju i zato što su jedinstvena, te da se "niko drugi na svetu" (što je prilično verovatno) neće zvati imenom i prezimenom vođe nemačkog nacizma.

Izvor: Dayli Mail

Pogledajte još