Kraljevo: Pronađeno telo u napuštenoj kući

Dežurnoj službi Policijske uprave Kraljevo 3. juna oko 17.30 časova prijavljeno je da se u napuštenoj, ruiniranoj kući u Ulici Cara Lazara u Kraljevu nalazi leš nepoznate osobe.

Označeno mesto su odmah obezbedili pripadnici policije, a uviđajna ekipa Policijske uprave Kraljevo je, po ovlašćenju istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu, započela uviđaj i ustanovila da se radi o lešu ženske osobe koji se nalazi u fazi raspadanja.

Kako je navedeno, "prilikom obdukcije, koju je u toku jučerašnjeg dana izvršio obducent Nacionalnog kriminalističko - tehničkog centra iz Beograda, ustanovljeno je da je smrt nastupila unazad nekoliko dana i da je izazvana nasilnim putem".

Identifikovana je i žrtva D.M. (61) iz Kraljeva.

Uviđaj je juče i danas nastavio istražni sudija Višeg suda u Kraljevu, u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca, koji je delo okvalifikovao kao ubistvo i pripadnika kriminalističke policije, koji vrše intenzivne provere i preduzimaju neophodne mere i radnje na pronalasku izvršioca i rasvetljavanju okolnosti izvršenja ovog krivičnog dela.

"Istraga se sprovodi u više pravaca i u ovom trenutku raspolažemo saznanjima za koja očekujemo da će ubrzo rezultirati podnošenjem krivične prijave, o čemu će javnost biti obaveštena", navedeno je u saopštenju.

Izvor: b92

Pogledajte još