Ljutiti pilot isterao napolje 100 putnika (VIDEO)

Nedisciplinovani putnici su se konstantno igrali svojim mobilinim telefonima, a nisu poslušali ni naređenje kapetana da sednu na svoja mesta, pa su ga toliko razbesneli da ih je ovaj isterao napolje pre nego što je avion poleteo.

"Desilo se nešto potpuno neuobičajeno u našem poslu, da besni kapetan preko razglasa naređuje putnicima da sednu na svoja mesta, nakon što nisu poslušali nekoliko poziva stjuardesa"
saopštio je prdstavnik za štampu kompanije Southwest Airlines, dodajući da nema nikakvih nagoveštaja da su incident izazvali članovi posade.

Let od Njujorka za Atlantu je zbog toga u ponedeljak kasnio 45 minuta, dok se nepristojni putnici i njihovi pratioci nisu iskrcali.

Direktor Univerziteta Ješiva, čiji su studenti učesnici ove neobične situacije, smatra da je ovaj postupak neopravdan i da je posada aviona preterala, kao i da veruje da studenti nisu krivi.

Ovi "neželjeni putnici" nakon ovog slučaja premešteni na alternativni let koji ih je do kranjeg odredišta doveo posle 12 sati.

Neki od nezadovoljnih studenata su na društvenim mrežama postavili i fotografije kao i Tviter poruke medijskim kućama u kojima piše da ih je "način na koji je sa njima postupala avio kompanija čist skandal".

Izvor: b92

Pogledajte još