Srpski studio kreirao vrhunsku mobilnu igru

Odgovor je pozitivan, a najbolji dokaz za to je Level Bit studio iz Beograda, koji je kreirao izuzetno zanimljivu i sve popularniju igru za mobilne platforme, pod nazivom Jane Wilde. Radi se o 2D skrolujućoj pucačini, koja na veoma zabavan način igrača stavlja u ulogu Jane Wilde - heroine i šerifa sa izrazito velikim... pištoljima.

Gejmplej je dovoljno dugačak da korisnika drži u konstantnoj akciji, prikovanim za ekran dok tamani horde vampira, monstruma i drugih pošasti. Tema igre je odlična, izuzetno popularna (ko ne voli da ubija zombije i vampire raznovrsnim arsenalom pucaljki?), pa stoga i ne čudi što je prilično dobro primljena van granica naše zemlje. Strani gejming sajtovi i kritičari pozitivno ocenjuju igru, ističući u prvi plan da je jako zabavna, kreirana na vrhunskom produkcijskom nivou i dovoljno zarazna da igrača drži prikovanim uz ekran mobilnog uređaja duže vreme.

(old_image)

Srpski razvojni studio Level Bit, koji stoji iza igre Jane wilde, stacioniran je u Beogradu a sastavljen je od vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Iza ovog studija je već nekoliko uspešnih mobilnih igara (Rise to Fame), a njihovo dostigunće sa Jane Wilde je dokaz da je Srbija veliki potencijal za pravljenje isplativih izvoznih proizvoda, i da jedna od najatraktivnihih oblasti za ulaganje u IT sektor mogu biti i video igre. Igra Jane Wilde je dostupna na iOS i Android platformama i besplatna je za preuzimanje.

Pogledajte još