Autom naleteo na taštu, spasao je 22 godine mlađi ljubavnik

To mu nije bilo dovoljno, već je na nju nasrnuo automobilom, zbog čega je 68-godišnjakinja teže povređena.

Spasao je, kako doznajemo iz policije, 46-godišnjak koji je s njom u ljubavnoj vezi i koji je, nakon što je pala na pod, njenog zeta zaustavio udarcem šakom u glavu kroz prozorsko staklo!? Pri tom su obojica povređena, a zetu je izmereno više od 1,5 promila alkohola.

Tako navode policijski izvori, ali deo učesnika, odnosno 68-godišnjakinja i njen partner, govore suprotno.

Ma nije to toliko bitno. Mali porodični nesporazum. Istina je da se ne može slučajno dogoditi da nekome zet uleti Landroverom u kapiju, ali nije to ništa strašno. Slomila sam ruku, ali oporaviću se ja. Pa, mene zovu Ani četiri pištolja“, rekla nam je 68-godišnjakinja u telefonskom razgovoru.

Sat pre novinari „Večernjeg lista“ razgovarali su i sa 46-godišnjakom koji se predstavio kao 68-godišnjakinjin životni partner.

„Ja sam spavao. Odjednom me probudila buka. Izašao sam dole i video je kako leži ispod automobila svog zeta. Išao je napred-nazad, a kad me video, pobegao je. Uspeo je pobeći pre dolaska policije“, rekao nam je ovaj 46-godišnjak dodajući kako nije tačno da je šakom razbio prozor i udario 55-godišnjaka. Nije odgovorio na pitanje odakle mu ožiljak na ruci.

Izvor: Večernji list

Pogledajte još