Jagodina: Pobesneli muž nasilnik zaključao socijalne radnike

0

Pobesneli Jagodinac M. Ž. (45), protiv koga su supruga i komšije podnosili desetine prijava zbog nasilja u porodici ali nikada nije osuđen, upao je juče u Centar za socijalni rad u Jagodini jer je ta ustanova uzela u zaštitu njegovu suprugu T. S. (33) sa troje dece. Muž je dva sata držao zaključanu dvojicu radnika Centra, dok je jedna od zaposlenih na kolenima molila M. Ž. da ih pusti, piše "Blic".

“Upao je u Centar jer smo mu izmestili iz porodičnog doma ženu i decu koju je često maltretirao. Zaključao je radnike i kada sam ušla u kancelariju jedna koleginica, prebledela od straha, klečala je i molili ga za milost. On je pušio cigaretu i govorio da njemu niko ništa ne može. Odmah sam pozvala policiju, a on mi je zapretio: 'Umem i sa dva prsta da izvadim grkljan'” – svedoči direktorka Centra za socijalni rad Biserka Jakovljević.

I ranije je M. Ž. upadao u kancelarije i hteo da bije radnike. Policija ga je privodila, ali i brzo puštala.

“Ima rođake u policiji, pa ga odmah puste. Suprugu sa malom decom drži zaključane u kući, a on se slobodno šeta gradom”, kaže blizak rođak porodice, piše “Blic”.

Na jednom od suđenja po prijavi koju je protiv njega podneo Centar, M. Ž. je sve vreme pevao i unosio se supruzi u lice. Pretio je da će joj prerezati vrat.

(Izvor: Blic)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.