JUTARNJI SEKS: Ovo su najbolje poze!

0

Nema ništa bolje od jutarnjeg seksa. Razbudiće vas bolje od najjače kafe i nabaciti vam osmeh koji vam neće silaziti sa lica čitavog dana.

Senzualna kašika
Lezite na stranu, a vaš momak neka legne iza vas. Držite oba vaša torza u poziciji, kao da spavate jedno pored drugog, a zatim podignite slobodnu nogu, odnosno nogu na kojoj ne ležite, u vis. Zatim, neka on prebaci svoj donji deo tela preko vas u skoro klečeći položaj i neka ulazi u vas otpozadi.

Bezobrazna kašika
Ovo je savršen način da probudite vašeg muškarca. Lezite oboje na stranu, tako da ste okrenuti u istom smeru, a vaš muškarac se nalazi iza vas. Gurnite svoju guzu ka njemu i polako ga usmeravajte u vas. Uzmite njegovu ruku i pokažite kako želi da vam dodiruje klitoris i neka vas dodiruje naizmenično “dole” i po grudima.

Paukova mreža
U ovoj pozi potrebno je da vaš partner i vi ležite po strani, ali da ste okrenuti jedno prema drugom. Zatim se nagnite jedno prema drugom, a vi svojim nogama obuhvatite jednu njegovu nogu tako da budete izuzetno blizu jedno drugom dok on ulazi u vas. Tokom odnosa držite se jedno za drugo kako bi održali ravnotežu i trenje doveli do maksimuma.

Dosegnite nebesa
Lezite u krevet na leđa i podignite ruke iznad glave, tako da vaši dlanovi budu naslonjeni na zaglavlje, kao da želite da dosegnete zvezde. Kada on iz misionarske poze uđe u vas, skupite noge što više možete. U toj pozi, svaki put kad uđe u vas, njegov penis će se trljati o unutrašnju stranu vaših butina.

Osmica

Ako je vaš muškarac ekstremno napaljen, pustite njega da uradi sve. Za ovu pozu, lezite na pod, a lice neka vam bude okrenuto ka plafonu, a vašu guzu poduprite sa par jastuka. Kolena neka vam budu polu savijena, a noge širom otvorene. Ruke neka vam budu ispružene iza glave, ili se držite za vašeg partnera, tako da svaki deo vašeg tela bude otvoren. On neka uđe u vas pod malo višim uglom nego inače (tu jastuci mogu dosta da pomognu), a ruke neka stavi pored vaše glave. Vaš partner bi trebalo da se polako, unutar vas, kreće tako da pravi osmicu, a na ovaj način vi ćete moći da osetite i njegov penis i njegovu pubičnu kost, piše Kosmopolitan.

Erotska završnica
Neka vaš partner sedne sa ispruženim nogama na krevet, a nekoliko jastuka neka mu pridržavaju leđa. Zatim neka se nagne malo unazad, koristeći svoje ruke kako bi održao svoju težinu. Zatim svog muiškarca opkoračite, okrenuti leđima, i spustite se u čučanj i sedite na njega.

Izvor: 24 sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.